Каністерапія як інноваційний метод соціально-психологічної реабілітації - Чамлай, Інна (Психологічний журнал, 2024)
У статті розглянуто поняття каністерапії, її ключових аспектів та особливостей застосування. Проаналізовано її переваги та недоліки, а також труднощі, з якими можуть зіштовхнутись фахівці соціально-психологічної реабілітації під час її застосування. Описано рівні взаємодії між людиною та спеціально навченою собакою в процесі каністерапії та конкретні методи її проведення.