РЕЦЕНЗІЯ на навчально-методичний довідник СОЦІАЛЬНА ІНКЛЮЗІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ - Сафін, Олександр (Психологічний журнал, 2021)
У виданні подані рекомендації батькам щодо дистанційного навчання, вчителям щодо освітнього процесу, учням, практичним психологам та соціальним педагогам, рекомендації з профілактики комп’ютерного зорового синдрому, рекомендації по запобіганню емоційного вигорання педагогів, рекомендації учасниками освітнього процесу щодо кібербезпеки, рекомендації для фізичної підтримки під час карантину, розглянуто сучасні підходи до профорієнтації. Ці рекомендації ґрунтуються на здійсненому аналізі даних проведеного опитування.