Досвід використання кейс-методу при формування професійних компетентностей військового психолога - Сторожук, Наталія; Кожедуб, Олена (Психологічний журнал, 2022)
У статті розкривається потенціал використання кейс-методу при формування професійних компетентностей військового психолога. Наводяться приклади міні-кейсів, які використовуються під час викладання навчальної дисципліни “Індивідуальне консультування військовослужбовців та членів їх сімей” для формування спеціальних та та військово-спеціальних компетентностей щодо здатності майбутніми фахівцями здійснювати практичну діяльність (тренінгову, психотерапевтичну, консультаційну, психодіагностичну та іншу залежно від спеціалізації) та надавати психологічну допомогу.