Теоретико-методологічне обгрунтування особистісної мінливості в сучасній психологічній літературі - Гуртовенко, Наталія (Психологічний журнал, 2024)
У статті представлено теоретико-методологічне обґрунтування особистісної та поведінкової мінливості у сучасній психологічній літературі. Вивчення мінливості особистості як суб’єкта життєдіяльності чіпає цілу низку концептуальних та методологічних проблем, що мають соціально-психологічну спрямованість. Для дослідження зазначеної проблеми проаналізовано велику кількість вітчизняних та зарубіжних наукових джерел, що дозволило виявити стійкий інтерес науковців та практиків до визначеної проблеми.