Інтегрована арт-терапія як інструмент гармонізації суб’єктивних та об’єктивних умов відновлення психологічного стану молоді - Швець, Владислава (Психологічний журнал, 2023)
У статті розглянуто питання дієвості інтегративної арт-терапії як інструменту з відновлення психологічного стану молоді. Дієвість методу була вивчена на основі розроблених у 2016 році методів ткацтвотерапії та реалізованих на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за 2019-2023 роки проєктів національного та міжнародного рівнів. Обрані етапи психологічного консультування шляхом використання методу інтегрованої арт-терапії дозволити отримати неоднозначні висновки щодо дієвості методу та форм роботи, що було описано у статті.