Психологічна готовність правоохоронців до виконання оперативно-бойових завдань в екстремальних ситуаціях - Розов, Віталій (Психологічний журнал, 2023)
Стаття містить результати теоретичного й практичного аналізу змісту психологічної підготовки як процесу формування психологічної готовності співробітників правоохоронних органів до дій в екстремальних умовах. З позицій структурно-системного аналізу представлена модель психологічної готовності до дій в екстремальних та надзвичайних ситуаціях.