Психологічні аспекти розвитку особистісної надійності суб’єктів підприємницької діяльності - Лантух, Ігор; Діхтяренко, Світлана (Психологічний журнал, 2023)
У статті розглядається теоретичні основи психологічної структури особистісної надійності суб’єктів підприємницької діяльності. Це обумовлено тим, що розглянута проблема розвитку особистісної надійності підприємців та компоненти, які на це впливають. Запропонована модель розвитку особистісної надійності суб’єктів підприємницької діяльності. Розроблені змістово-функціональний та організаційний блоки моделей розвитку особистісної надійності суб’єктів підприємницької діяльності.