Психологія особистісного вибору та кохання у постмодерному суспільстві - Дишлевий, Ілля (Психологічний журнал, 2023)
У статті розкрито складні взаємозв’язки психології особистісного вибору та кохання в постмодерному суспільстві. Обґрунтовано категорію справжнього кохання та показано її вкрай важливе значення в особистому житті людини. Проаналізовано тенденції переважання гедонізму та епікуреїзму в образі та стилі життя великої кількості людей у постмодерному соціумі. Продемонстровано соціально-психологічне самопочуття соціально вразливих груп у сучасному українському суспільстві у ситуації вибору щодо кохання.