Проблема емоційної залежності сучасних жінок від чатування із іноземними партнерами у стосунках - Чиркова, Тетяна (Психологічний журнал, 2022)
У статті проведено аналіз сучасної проблеми, яка набула особливого поширення у час віртуального спілкування онлайн, а саме – в період самоізоляційних заходів. Дано перелік основних причин такого загострення. Проведено ретельний огляд основних джерел комунікації. А саме – додатків із знайомств. Детально проведено діагностичний етап. Визначено специфіку даного виду залежності. Надані основні властивості особистості, яка схильна до емоційно залежності даного характеру. Запропоновано профілактичні заходи роботи з такими клієнтками. Виведені основні властивості кожного періоду залежності та запропонована їх систематизація.